Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

111 Reactie's
 • Lotte van Ommeren
  Geplaatst op 10:56h, 12 december

  Dag sinterklaas, 4 december kwam je bij ons thuis langs op onze pakjesavond. Je was fantastisch! Iedereen was heel erg verrast en de kinderen straalden. Dat sint toch alles al over ze wist te vertellen, het was een wonder. Met de kindjes die het toch een beetje spannend vonden, gingen jij en je pieten heel zorgvuldig om. Je hebt ons een geweldige avond bezorgd en de kindjes ontzettend verwend. Grote dank daarvoor.

 • familie Ruitenbeek
  Geplaatst op 19:57h, 05 december

  Beste Sint en Pieten, Wat een prachtige Sint en Pieten hebben ons gisteren een bezoek gebracht! En wat een heerlijke avond heeft u ons bezorgd! De kinderen hebben genoten en vonden het reuze spannend! Volgend jaar nodigen wij u zeker weer uit voor een bezoekje! Heel erg bedankt voor een geweldige avond en een goede terugreis met uw Pieten! Tot volgend jaar Sint!

 • Moeder van Evy-Lou & Quinn
  Geplaatst op 13:22h, 05 december

  Prachtige Pieten, schitterende Sint. Wat was het leuk en wat waren jullie mooi! Erg indrukwekkend voor de kindjes! Bedankt! Lieve groetjes!!!

 • Angelique vd Roest
  Geplaatst op 09:40h, 18 november

  Sinterklaas en pieten, ik wil jullie langs deze weg bedanken voor het leuke Sinterklaas feest, het was heel erg geslaagd mede door jullie! Het was best wel eng voor ons, een huis vol gasten, en dan een Sinterklaas via internet. Echt, het was helemaal te gek, zoals wij het in gedachten hadden, onze gasten vonden jullie ook heel erg goed, en hebben erg van jullie genoten. Heel, heel, heel, erg bedankt, jullie deden het heel erg leuk! We zullen jullie E-mail adres en telefoon nummer onthouden, voor een eventuele volgende keer, Groetjes Angelique, en de rest van de familie.

 • Mariska Hollemans
  Geplaatst op 23:17h, 16 december

  Wat waren wij blij met de komst van Sint en zijn Pieten op pakjesavond. Het was echt een groot succes en onze zoon vond het zo leuk dat Sinterklaas nu eens binnen kwam dan altijd maar die zak met pakjes voor de deur. Ik moet zeggen, absoluut voor herhaling vatbaar. De Sint en zijn Pieten zagen er zo mooi uit qua kleding, haar en make-up en deden het ook zo ontzettend leuk! We hebben er allemaal erg van genoten. Tot volgend jaar!

 • Familie M.P. van der Lee
  Geplaatst op 10:36h, 15 december

  Jullie komst was super! De kinderen vonden het geweldig en zijn zo onder de indruk. En ook helemaal toen de Pieten met Thomas trein gingen spelen, en de Piet maar niet begreep wie Wii is 🙂 ! Geweldig. De avond was helemaal geslaagd. Jullie zijn echt geweldig. Bedankt en tot volgend jaar!

 • Cindy, Milan, Jesse, Robert, Max, Vince, Rene, Samantha
  Geplaatst op 21:38h, 09 december

  Dag Sinterklaas en Pieten, Wat is het toch altijd een heerlijk feest! Het geeft altijd iets extra’s als jullie komen! Kids toch wel onder de indruk, en Sinterklaas weet alles zo mooi te vertellen. Sinterklaas wist zelfs nog wat de jongens vorig jaar aan hadden! Dat is pas een geheugen voor zo’n oude man. Een bevestiging naar de jongens dat Sinterklaas toch maar weer alles weet! Ook ons mag je vast weer boeken hoor voor volgend jaar. Een jaar zonder jullie is geen echter sinterklaas-avond! Bedankt weer en dikke knuffel! ps..ik hoop dat de baby-pietjes echt wel van Jesse zn speen genieten hoor, want Jesse heeft het er toch wel moeilijk mee…:-)

 • Familie van Beek
  Geplaatst op 20:40h, 09 december

  Lieve Sinterklaas, U heeft voor blije kindergezichtjes gezorgd. Samen met uw pieten was de verrassing heel groot dat u de ontbrekende cadeautjes kwam brengen. De kids waren helemaal beduusd, maar toen u weg ging waren ze helemaal door het dolle heen. Bas vond het echt helemaal super dus de foto’s moesten vandaag direct mee naar school. Wij willen u en uw hele lieve pieten bedanken voor deze onvergetelijke ervaring. Tip voor volgend jaar: Vooral zo doorgaan. Groetjes, Familie van Beek

 • Monique
  Geplaatst op 13:56h, 06 december

  Beste Sint & Pieten, Zeer bedankt voor jullie komst gisteren! De kinderen waren zo blij! (ik ook!!:)) Heel leuk gedaan. De Pieten waren Super! Christijan was, denk ik, een beetje overdonderd! Grote mond als de Sint weer weg is, natuurlijk! Ik ben jullie erg dankbaar. U mag ons nu weer voor volgend jaar zondag 5 december 2010 in jullie boek zetten. Heel graag. Dan heb ik dit vast weer gereserveerd. Alle goeds!

 • Anne, Floortje en Benthe Mulder
  Geplaatst op 15:59h, 10 december

  Wij vonden het wederom fantastisch dat jullie er weer waren, vooral Floortje heeft genoten! We hopen dat u misschien volgend jaar weer een plekje voor ons vrijhoudt! Geniet van het mooie weer, hier is het guur en koud, rust maar lekker uit Sinterklaas. Liefs van ons.

1 2 3 12

Geef een reactie