Sint en Piet | Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

74 Reactie's
 • Marieke van Batenburg
  Geplaatst op 11:03h, 16 december

  Lieve sint en pieten.

  Wat een super geweldige middag hebben wij gehad 4 december.
  Wat was het leuk dat u met uw pieten een bezoek bracht bij ons.
  We vonden het allemaal onvergetelijk.
  En wat zag de sint er mooi uit !!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
  Sint en pieten heeeeel erg bedankt voor deze onvergetelijk middag.

  Lieve groet de familie van Batenburg en Blauwendraat

 • Pauline Huijzer
  Geplaatst op 12:51h, 15 december

  Wat een feest was het toen Sinterklaas ons op 4 december bezocht! Mijn dochter was heel erg onder de indruk van alles wat de Sint over haar wist. De Pieten hadden er ook veel zin in en maakten veel leuke grapjes. De tijd en aandacht die zij ons met elkaar gaven maakten ons Sintfeest tot een groot succes en een blijvende warme herinnering.

 • Familie Verhaaf
  Geplaatst op 08:46h, 15 december

  Beste Sinterklaas,

  dank u wel voor uw bezoek op uw verjaardag! Het was heel bijzonder om u samen met onze kleine meid en haar grote nicht bij ons thuis voor het eerst te mogen ontvangen. En wat was u goed geïnformeerd over onze familie! En klok kijken, dat kunt u ook al goed. Precies na het slaapje van onze dochter stond u voor de deur. En wat een hoop pepernoten van de lieve pieten en cadeaus voor de familie. We hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten. Dank voor alle moeite.
  Familie Verhaaf

 • Marcel Verweij
  Geplaatst op 20:44h, 14 december

  Wauw wat hebben wij een mooie zondagmiddag gehad dankzij jullie!! Fijne communicatie en voorbereiding.

  Het bezoek was een grote verassing voor de kleine meid en ik zie nog die grote ogen toen ze naar u keek Sinterklaas…. meer heb je als ouders niet nodig hoor! (oh jawel een pepernoot van piet….gelukkig had hij genoeg 😉 ) tot volgend jaar Sint

  En wat fijn ook om te lezen dat andere mensen ook blij waren met uw bezoek en de leuke pieten(kan dat alleen maar onderstrepen vooral die pieten)

 • Familie Iesberts
  Geplaatst op 19:43h, 14 december

  We vonden heel warm en gezellig. Alleen al dat ons kleinkind zeer gemakkelijk bij Piet op schoot ging zitten praten tegen Sinterklaas.

  Ook de ouderen waren onder de indruk van dit geweldige trio.

  Tot volgend jaar

 • Fam. De Molenaar
  Geplaatst op 17:16h, 14 december

  Lieve Sinterklaas,
  Wat zagen u en uw pieten er prachtig uit! Wat was de dames piet super lief voor ons kleine meisje die het toch wel erg spannend vond. Uw voorbereiding was perfect. Iedereen was zeer verrast over het feit hoe veel u wist. Wij hebben van u en uw pieten zeer genoten. U heeft ons een fantastische pakjesavond bezorgd. Tot volgend jaar!

 • Fam. Megelink
  Geplaatst op 20:41h, 10 december

  Lieve Sinterklaas,
  Wat hebben mijn kids genoten van jullie bezoek.
  Ze hebben het nu nog over de piet die overal pepernoten verstopte. 🙂
  Ook de volwassen waren erg te spreken.. Mooie pakken en schmink.
  Zouden jullie zo weer boeken! 🙂

 • Familie van Kampen
  Geplaatst op 10:16h, 07 december

  Het was weer een geweldig bezoek op 5 december. Wat een mooie Sint en Pieten zijn jullie. En wat een werk maken jullie ervan met website, berichtjes voor en achteraf, reacties op Facebook en de verhalen uit het grote boek. De kinderen én de grote mensen hebben genoten en hebben een heerlijke pakjesavond gehad! Complimenten en ga zo door.

 • Rehobothschool Loosdrecht
  Geplaatst op 10:13h, 07 december

  Lieve Sinterklaas en lieve Pieten,

  Wat was het weer een feest dat u met uw 8 Pieten ons op school kwam bezoeken! Wat een heerlijk magisch feest is het toch. De kinderen en de ouders hebben genoten en we hebben ontzettend veel complimenten gekregen. U zag er wederom weer prachtig uit en zelf de kinderen in de hoogste groepen vonden het fantastisch u te mogen verwelkomen in de klassen. De aankomst op de takelwagen was ook super leuk en spectaculair. In 1 woord: geweldig. Heel hartelijk dank voor het doen slagen van deze geweldige dag en we hebben u inmiddels alweer geboekt voor volgend jaar! Dag lieve SInt en Pieten, goede reis terug naar Spanje!

 • Fam Kroon - Vlug
  Geplaatst op 13:31h, 06 december

  Lieve Sinterklaas,
  Het was weer geweldig. U zag er prachtig uit, Net als uw pieten. Uw voorbereiding is top de timing perfect en de uitvoering formidabel. We hebben genoten. Volgend jaar weer! We hebben ook nog (een heleboel 😉 foto’s, maar die moeten nog even op de computer gezet worden. De mooiste sturen we naar u op!

Geef een reactie

1 × vijf =