Sint en Piet | Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

74 Reactie's
 • een tevreden familie
  Geplaatst op 15:37h, 07 december

  Lieve Sinterklaas,

  Onze 5 kinderen zaten met smart te wachten voor het raam op een bezoekje van u. Toen u voorbij liep ipv binnen kwam schrokken ze wel, maar gelukkig keerde u om en kwam u toch binnen! Geweldig hoe u de kinderen één voor één aandacht gaf en over iedereen iets persoonlijks wist te vertellen. Wat was u goed voorbereid en u zag er werkelijk prachtig uit. Zou bijna weer gaan geloven. Fijn ook dat we voorafgaand aan het bezoek nog even een bevestiging kregen met de exacte tijd. Volgend jaar in oktober gaan wij u weer boeken om zeker te zijn van een plekje op 5 december! Heel veel dank voor deze fijne Sinterklaasavond en een goede terugreis Sint Tot volgend jaar

 • een moeder uit Loosdrecht
  Geplaatst op 15:31h, 07 december

  Wat een geweldig bezoek weer op school. En wat een mooie Pieten had u mee Sinterklaas. Heel fijn dat u onze school weer bezocht heeft. Tot volgend jaar!

 • Wilko Veen
  Geplaatst op 10:33h, 06 december

  Beste Sinterklaas en Pieten,

  Wat een geweldige ervaring voor de kinderen en ouders! Graag zien wij u volgend jaar weer!

 • Gonnie Smit
  Geplaatst op 09:49h, 05 december

  Lieve Sint en Piet,
  Voor ons de eerste keer, dat wij u op bezoek mochten krijgen, wat een geweldige ervaring was dat.
  Wat zag Sinterklaas er prachtig uit en wat had hij een humor.
  Ook de Pieten deden een duit in het zakje met leuke kapriolen
  De twee oudste kleinkinderen van 7 jaar, waren helemaal door het dolle heen en de 3 kleintjes genoten stiekem mee bij papa of mama op schoot.
  Het was een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar
  Dank u wel Sinterklaas

 • Fam. Kroon
  Geplaatst op 09:44h, 05 december

  Lieve Sinterklaas en Pieten, Ook dit jaar hebben wij weer van u genoten. We zagen u al van uit de verte aankomen, en onze hartjes klopten gelijk sneller.. ;-). Alle kinderen – en ook de ouders die weer even kind werden – vonden het ontzettend leuk dat u er was. Tot volgend jaar!

 • Cees Stolk
  Geplaatst op 15:21h, 04 december

  Lieve Sint & Pieten,

  Toen Sinterklaas ons 22 jaar geleden voor het laatst bezocht zat deze website nog in de kinderschoenen. De oudste kinderen van toen waren dit jaar de jonge ouders van nu. Voor vroeger en nu geldt: jullie doen dit GEWELDIG (in grote chocoladeletters!). Wij allen, en vooral de allerkleinsten, hebben genoten van het hoge bezoek. Ik denk dat het verstandig is om jullie in Augustus al uit te nodigen voor het volgende Sinterklaasfeest, want als ik al die positieve reacties lees krijgt de Sint het ook in 2018 weer erg druk.
  Een respectvolle knuffel van Cees & Léonie, Nick & Eva, Bionda & Jeroen, Savannah, David & Robyn, Nadia & Tom, Ruban & Viji, Mila, Indy, Suruthika, Ashwin en Nanyanika. U ziet, het kan hard gaan in 22 jaar.

 • Frans Hendriks
  Geplaatst op 17:05h, 29 oktober

  Sinterklaas, en uiteraard ook aan de liefste pieten die de afgelopen 6 jaren het Sinterklaasverhaal tot de mooiste beleving van Jesse en ons hebben gemaakt:

  Ik heb lang getwijfeld of ik jullie dit jaar weer zou uitnodigen want jullie weten hoe gek Jesse en Carlo op jou en je pieten zijn. Maar ze worden ouder…

  En helaas, helaas. Ook hij weet nu ook dat het verhaal toch iets anders in elkaar zit dan hij tot voor kort dacht en het ook het hele jaar door beleefde. Hartje zomer in zijn pietenpak terwijl zijn vriendjes als cowboy of politieagent speelden. Hij wordt tenslotte Zwarte Piet.
  Een verjaardagsgroet, of ineens zomaar een berichtje. Een beterschapswens via Facebook want Sint heeft zo zijn bronnen 🙂
  En ondanks dat hij zich steeds meer realiseert dat Sint toch echt niet langskomt dit jaar “Maar hij had het toch beloofd vorig jaar?” kijkt hij toch ook uit naar de grote-mensen variant en naar de openstaande vacature als hulp van zijn grootste vriend!!

  Ik wil jullie ook op deze plek graag bedanken voor jullie bijdrage aan al die jaren het sinterklaasfeest een meer dan gouden rand te geven, met de mooiste herinneringen voor het leven!!

  Voor die kinderen die jullie dit jaar weer met hoog bezoek gaan vereren weet ik zeker dat het weer een prachtig verhaal wordt. Heel veel plezier dus en nogmaals bedankt!!!

  Groetjes, Jesse & Frans Hendriks

 • Sinterklaas
  Geplaatst op 12:53h, 27 december

  Beste Sinterklaas,

  Wat was het een feest toen u op 3 december bij ons langs kwam. Onze Jesper (5) vond het helemaal geweldig dat de “echte” Sinterklaas bij hem op visite kwam. Yinthe (0) vond het nog een beetje eng, maar toen ze eenmaal een beetje gewend was vond ze het ook prachtig. Ook ons neefje en onze nichtjes vonden het helemaal geslaagd. We hopen dat u ons nog veel vaker een bezoekje zult brengen. Voor nu willen wij u hele fijne kerstdagen wensen en een goede jaarwisseling… Tot volgend jaar november…

  Lieve groetjes, Petra, Martijn, Jesper en Yinthe uit Loosdrecht

 • Annemieke Boom
  Geplaatst op 21:02h, 18 december

  Lieve Sinterklaas en Pieten,

  Wat een feest was het toen u op 5 december toch nog even langskwam. Het was MAGISCH! De tekeningen, de verlanglijstjes die uit uw boek kwamen, het gesprek met ons kleine mannetje die zo heerlijk ontspannen naast Piet zat. Het onderonsje met onze dochter.
  U weet precies de juiste toon te gebruiken, het juiste grapje of het juiste gebaar. De knuffel en de kus van onze kinderen was ZEER verdiend!

 • Esther Gosling
  Geplaatst op 18:31h, 16 december

  Dag Sinterklaas,

  U kwam samen met uw pieten voor het tweede jaar bij ons op bezoek en wederom hebben niet alleen onze kinderen, maar ook opa en oma en wij zelf enorm genoten. U ziet er elk jaar weer prachtig uit en u bent een statige, begaafde Sint die de kinderen heel goed weet aan te spreken. Mijn jongste zoon zat lekker op zijn gemak bij een van uw pieten op schoot. Onze oudste zoon die bijna 9 wordt was ook weer in de zevende hemel. Het is elke keer weer een hoogtepunt op deze gezellige avond. Heel veel dank voor dit geslaagde bezoek en hopelijk tot volgend jaar!

Geef een reactie

13 + twaalf =