Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

84 Reactie's
 • Wendy
  Geplaatst op 10:34h, 10 december

  Lieve Sint en Pieten,
  Wij hebben genoten van u en de Pieten, wat een eer om u weer te mogen ontvangen, inmiddels al voor het 10e jaar. Waarschijnlijk ook helaas het laatste jaar omdat de kleintjes groot worden, maar dan heeft u ook weer tijd om andere kinderen te bezoeken. U zag er weer geweldig mooi uit en wat een mooie Pieten had u weer mee. Het is zo bijzonder om de verwondering te zien op de snoetjes van de kinderen, zelfs de niet-gelovigen gaan weer twijfelen en de volwassenen worden betoverd in deze prachtige magie! Dankuwel Sinterklaas en een goede reis naar Spanje. Wie weet tot volgend jaar!

 • Rehobothschool Loosdrecht
  Geplaatst op 10:28h, 10 december

  Dankuwel Sinterklaas, voor wederom een fantastisch leuke ochtend op de Rehobothschool in Loosdrecht. Wat een gave aankomst, met een ambulance en loeiende sirenes en 7 prachtige pieten! Wat hebben we genoten van uw komst in alle klassen, zelfs de hoogste groepen waren onder de indruk en vonden uw bezoek in de klas heel erg leuk. De kleintjes waren als vanouds betoverd door uw komst, En wat wist u weer veel van alle kinderen. Nogmaals heel erg bedankt en we hopen dat u volgend jaar weer tijd kunt vrij maken voor een bezoekje aan onze school!

 • Familie Spies
  Geplaatst op 21:03h, 06 december

  Dag Sinterklaas,

  Wat was u geweldig voor onze kinderen dit jaar. Onze dochter van 4 jaar is dagen positief van slag geweest van u bezoek. Onze oudste (12 jaar) dochter was er wegens omstandigheden niet bij maar toch wilde u nog een videoboodschap inspreken. De pieten waren niet weg te slaan en wilde niet terug naar Spanje zo lief waren ze voor de kinderen (dochters van 9 maanden/4jaar en 12jaar). Bedankt voor de gezellige middag!!!!

  Wil u volgend jaar weer komen?

 • Heidi
  Geplaatst op 22:32h, 12 december

  Beste Sinterklaas en Zwarte Pieten,
  Wat hebben we allemaal genoten van uw komst!! Alle 5 kids (van 2-9 jaar) waren erg onder de indruk. Ze voelden zich allemaal heel speciaal door uw persoonlijk woordje; ze merkten ook echt dat uw hen kende. Aangevuld met hier en daar met een kleine les en kwinkslag, zoals we van Sinterklaas gewend zijn. En u wist zelfs opa en oma te verrassen met een persoonlijke noot. En de zwarte pieten zorgden ervoor dat de kinderen zich op hun gemak gingen voelen, zeker ook door de ouderwets lekkere pepernoten. Al met al een een onvergetelijke start van ons Sinterklaasfeest die iedereen bij zal blijven.

 • Marjolein van Gelsdorp
  Geplaatst op 10:15h, 12 december

  Lieve SInterklaas en Pieten,

  Wat was het weer een geweldig feest! En wat een geweldige aankomst met de brandweerauto.
  Alle kinderen waren blij met jullie komst. We hopen jullie volgend jaar weer te zien op de Rehobothschool!

 • melany
  Geplaatst op 10:05h, 11 december

  Beste Sinterklaas en Pieten,

  Een enorme indruk hebben jullie achtergelaten bij onze kinderen. Zelfs de oudste 2 kids (10, 12jr) waren er vol van. Ons Engelse neefje was helemaal in de wolken. Hoe Sinterklaas toch alles wist over hem en dat Sinterklaas en zijn Pieten ook ontzettend goed Engels spraken. Santa Claus staat in London vanaf nu echt op nummer 2 en Sinterklaas op 1!
  Dank jullie wel voor dit zeer overtuigende en warme bezoek. Een absolute aanrader!!

 • michelle Hoekstra
  Geplaatst op 10:52h, 08 december

  Dag Sinterklaas,

  Wat was het een fantastisch bezoek. We hebben erom genoten van uw optreden samen met de 2 pieten. Geweldig hoe u de kinderen 1 voor 1 toe sprak en op ze inspeelde. We zien u heel graag volgend jaar weer terug! Hartelijke groeten, familie Blom

 • Familie Romein
  Geplaatst op 10:20h, 08 december

  Lieve Sint en Pietjes, zoals altijd was het weer een enorm feest toen jullie bij ons thuis op bezoek kwamen!
  De kinderen waren erg verrast en we hebben weer erg gelachen om de pietjes, de pepernoten zaten zelfs in het koffiezetapparaat! Hahaha 😉
  Ook opa en oma en de papa’s en de mama’s zijn ook nog altijd blij met uw komst! Het was weer genieten geblazen! Dank u Sinterklaasje! Lieve groet, Familie Romein uit Loosdrecht en Hilversum

 • Marjolijn Somers
  Geplaatst op 09:29h, 08 december

  Lieve Sinterklaas en pieten,
  Wat een feest was het weer dat jullie een bezoek aan ons brachten. En wat wist jullie veel over ons! Heel erg bedankt. De kinderen hebben er weer een waardevolle herinnering bij. Hartelijk dank en tot volgend jaar.

 • Linda
  Geplaatst op 09:07h, 08 december

  Beste Sinterklaas en Pieten,
  Wat was het een grote eer om u weer te mogen ontvangen dit jaar! U komt al jaren bij ons op bezoek tot grote vreugde van klein en groot. U weet goed wat kinderen bezighoudt en bent volledig op de hoogte van hun hobby’s en bezigheden. De bezoeken bereidt u goed voor en op de avond zelf is iedereen onder de indruk van uw verschijning. Wij willen u hartelijk bedanken voor een onvergetelijke avond en hopen u volgend jaar weer te kunnen boeken!

Geef een reactie