Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

111 Reactie's
 • N.salakory
  Geplaatst op 19:10h, 09 december

  Wauw! Wat een fantastische Sint en pieten! Ondanks corona maatregelen was het helemaal geslaagd. Zeker een aanrader en volgend jaar zijn wij weer van de partij

 • Sylvia Van der Raad
  Geplaatst op 13:49h, 09 december

  Waanzinnig leuk bezoek van Sint en z’n pieten gehad! Onze jongste (6) was erg onder de indruk! Wij ook, want Sint was goed voorbereid en wist zelfs alles over onze twee oudsten te vertellen (10 en 13). Het was een ontzettend leuk begin van pakjesavond! Veel dank Sint en Pieten!

 • Jeffrey
  Geplaatst op 17:11h, 07 december

  Hoe onze sinterklaastijd begon was behoorlijk vervelend, Onze dochter had corona en zag haar sinterklaas feest voorbij gaan. Maar toen stuurde sint een gesproken bericht en daar knapte onze dochter van op en was in een paar dagen erna klachtenvrij.

  Om de veiligheid te garanderen dacht de sint creatief mee in oplossingen en zo kon onze sinterklaasfeest doorgang vinden.

  Wij hadden het geluk dat sinterklaas al 3 jaar ons bezoekt en natuurlijk hopen wij dat hij komende jaren ook bij ons op bezoek komt.
  Alleen maar lof voor sinterklaas en zijn pieten elk jaar een groot feest.

  Bedankt allemaal!!

 • Marjan jansen
  Geplaatst op 11:33h, 06 december

  Wat zagen jullie er fantastisch uit en wat waren jullie alle 4 leuk. Onze kleindochters vonden het best spannend ineens sinterklaas met 3 pieten in de kamer en vooral leuk dat de pieten de kerstlampjes uit gingen doen! Zo leuk. Echt een leuke ervaring voor ze. Dank jullie wel toppers…

 • Lodewijk de Graauw
  Geplaatst op 11:22h, 06 december

  Sint is dit jaar voor het eerst bij ons op bezoek geweest. Het was geweldig! Begon er al mee dat Sint heel modern zijn live locatie deelde op Whatsapp zodat we precies wisten hoe laat hij zou komen en we de spanning goed konden opbouwen. Sint en de Pieten zagen er prachtig uit en raakten precies de juiste toon voor de kinderen. Sint is een serieuze verschijning en de Pieten wisten ter plekke goede grappen te bedenken. Mooie verhaaltjes paraat voor de kinderen, zingen en strooien (corona-proof). Een complete ervaring! Heel veel dank en volgend jaar doen we het zeker weer!

 • Martin Pruim
  Geplaatst op 21:53h, 05 december

  De sint is vanavond met zijn pieten bij ons op bezoek geweest. In 1 woord: geweldig! Als je je kinderen een onvergetelijke ervaring wilt geven dan moet je dit een keer gedaan hebben.

  Hartstikke bedankt en wellicht tot de volgende keer!

 • RehobothTerpstraschool Loosdrecht
  Geplaatst op 13:25h, 13 december

  We hebben weer een zeer bijzonder en mooi Sinterklaasfeest gehad op de RehobothTerpstraschool in Loosdrecht. Sint werd dit jaar gebracht door de bouw-mannen van de Rehobothschool die momenteel verbouwd wordt en de SInt stond per ongeluk op de verkeerde school. Op een kar van aannemer Karbouw stonden 6 prachtige Zwarte Pieten en in de auto zat gelukkig de Sint. Zo kwam hij toch nog op tijd op school. Wederom een heerlijk bezoek, een prachtige Sinterklaas (inderdaad de mooiste van het Gooi) en wat was hij weer goed op de hoogte van het wel en wee van alle kinderen. Het is bijzonder en indrukwekkend hoe goed Sinterklaas ieder jaar weer op de hoogte is en zelfs de kleinste details werden gezien. Het is zo leuk om te zien dat Sinterklaas alle Sinterklaasjournaals blijkbaar kijkt want ook daar spelen zij op in. Dankuwel voor weer een prachtig Sinterklaasfeest en tot volgend jaar!

 • Heleen van R
  Geplaatst op 11:30h, 12 december

  Het bezoek van Sint en zijn pieten is goud waard. De jongens vonden het heel spannend maar werden door Sint èn de pieten op hun gemak gesteld. Er was aandacht voor beide jongens en ook tijd genoeg voor grapjes. Een bezoek om nooit te vergeten!!

 • Frederike
  Geplaatst op 21:25h, 10 december

  Dit was alweer het derde jaar dat wij een bezoek mochten ontvangen van Sinterklaas en zijn pieten. Wederom een groot succes, Sint komt goed voorbereid en zeer statig op bezoek, alles wat je van een Sinterklaas verwacht. Als Sint geweest is, is het heerlijk avondje voor ons compleet.

 • Charlotte Nierstrasz
  Geplaatst op 15:27h, 06 december

  Zoveel hulpsinterklazen in Nederland en wij hadden de enige echte Sinterklaas! Wat hebben we weer genoten en geboft. Sint kwam voor de 2e keer bij ons thuis.
  “Deze” Sinterklaas is gewoon de mooiste en zo overtuigend. Lang, prachtige gekleed en indrukwekkend goed voorbereid (overigens ook de Pieten en het samenspel tussen Pieten en Sint m.b.t. de kennis over de kinderen is echt knap te noemen).
  Duizendmaal dank. De avond, het weekend, het seizoen kon niet meer stuk!
  Hartelijke groet,
  Charlotte Nierstrasz

Geef een reactie