Recept: taai taai
15305
page-template-default,page,page-id-15305,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Taai taai bakken

Dit heb je nodig:
Voor 4 stuks
300 gram bloem
300 gram vloeibare honing
2 eetlepels schenkstroop
1 theelepel anijszaad
2 theelepels bakpoeder
1 eetlepel koekkruiden (speculaaskruiden)
snufje zout

Zo wordt het lekker:
Mix alle ingrediënten door elkaar met een handmixer tot een samenhangend deeg. Zet het afgedekt minstens een uur tot een nacht in de koelkast om te rusten.
Rol het deeg (tussen lagen bakpapier) uit tot een lap van ongeveer 1 cm dik. Snij er vormen uit, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de taai taai in 15-20 minuten bruin en gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden C.