Ouders
15149
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15149,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Beste ouders,

Het is geen geheim dat Sinterklaas het altijd razend druk heeft. Al ruim 30 jaar lang schiet ik, samen met de Pieten, Sint Nicolaas als adviseur te hulp. Ook dit jaar zal ik weer tot zijn beschikking staan. We worden uitgenodigd voor intochten, scholen, KDV-en, bezoeken aan honderden kinderen en diverse televisieprogramma’s.

Ons doel is om zo ‘echt’ mogelijk over te komen en zowel kinderen als ouders (en onszelf natuurlijk) een onvergetelijke avond te geven.

Hoe we dat doen? We bereiden onze bezoeken zorgvuldig voor en dragen schitterende kleding, waaronder een zeer mooie buffelharen baardstel en net echt lijkende pieten pruiken. Dat we er ‘echt’ uitzien blijkt wel uit de vele positieve reacties die we krijgen op onze optredens.

De hulptroepen staan klaar

Wilt u ook gebruik maken van de hulptroepen?
De Pieten en ik brengen huisbezoeken (uitsluitend) in (delen van) Hilversum, Loosdrecht, Laren en Blaricum op 25 november of 1, 2, 3 of 5 december 2023.
Een huisbezoek duurt gemiddeld 15/20 minuten.
Interesse? Vul ons contactformulier in, dan neemt Regel-Piet zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u Sint en Piet al gereserveerd? Vul dan het Sintformulier in!
(werkt niet op smartphone)

NEN-0512 norm

Wij werken volgens de basis van de NEN-0512 norm.
Als u wilt weten wat dat precies inhoud, klik dan hier.