Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

74 Reactie's
 • Michelle hoekstra
  Geplaatst op 09:25h, 17 december

  Beste Sinterklaas, het was weer een geweldig bezoek. In vol ornaat en met 2 pieten waren de kids maar ook wij als ouders weer zeer onder de indruk. U was op de hoogte van alles en de pieten maakten weer leuke grappen. Heel veel dank en we verheugen ons weer op volgend jaar!

 • Marjolijn
  Geplaatst op 07:51h, 16 december

  Wat was het weer een feest dat u een bezoek aan ons bracht! En u weet ook zoveel te vertellen over de kindjes. Ze waren erg onder de indruk van uw bezoek en wij hebben er allemaal ontzettend van genoten.

 • Marleen Donia Nota
  Geplaatst op 20:40h, 14 december

  Lieve Sint en pieten,

  Op 5 december zijn jullie bij ons langs geweest. Het was een feestje. Onze zoon van 5 wist ons te vertellen dat hij op school een hulpsinterklaas op bezoek had gehad, maar thuis was de echte Sint geweest. Dat kon hij zo zien, zei hij. Dat lijkt mij een mooi compliment.
  Wij waren zelf ook onder de indruk van deze grote en prachtig geklede Sinterklaas.
  Heel erg bedankt en misschien tot volgend jaar!

  Met vriendelijke groeten, Marleen en Egon

 • Cora Vlug
  Geplaatst op 19:34h, 14 december

  Sinterklaas het was weer geweldig. U was weer in topvorm en uw pieten ook. We verwelkomen u volgend jaar graag weer ;-).

1 6 7 8

Geef een reactie