Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

84 Reactie's
 • RehobothTerpstraschool Loosdrecht
  Geplaatst op 13:25h, 13 december

  We hebben weer een zeer bijzonder en mooi Sinterklaasfeest gehad op de RehobothTerpstraschool in Loosdrecht. Sint werd dit jaar gebracht door de bouw-mannen van de Rehobothschool die momenteel verbouwd wordt en de SInt stond per ongeluk op de verkeerde school. Op een kar van aannemer Karbouw stonden 6 prachtige Zwarte Pieten en in de auto zat gelukkig de Sint. Zo kwam hij toch nog op tijd op school. Wederom een heerlijk bezoek, een prachtige Sinterklaas (inderdaad de mooiste van het Gooi) en wat was hij weer goed op de hoogte van het wel en wee van alle kinderen. Het is bijzonder en indrukwekkend hoe goed Sinterklaas ieder jaar weer op de hoogte is en zelfs de kleinste details werden gezien. Het is zo leuk om te zien dat Sinterklaas alle Sinterklaasjournaals blijkbaar kijkt want ook daar spelen zij op in. Dankuwel voor weer een prachtig Sinterklaasfeest en tot volgend jaar!

 • Heleen van R
  Geplaatst op 11:30h, 12 december

  Het bezoek van Sint en zijn pieten is goud waard. De jongens vonden het heel spannend maar werden door Sint èn de pieten op hun gemak gesteld. Er was aandacht voor beide jongens en ook tijd genoeg voor grapjes. Een bezoek om nooit te vergeten!!

 • Frederike
  Geplaatst op 21:25h, 10 december

  Dit was alweer het derde jaar dat wij een bezoek mochten ontvangen van Sinterklaas en zijn pieten. Wederom een groot succes, Sint komt goed voorbereid en zeer statig op bezoek, alles wat je van een Sinterklaas verwacht. Als Sint geweest is, is het heerlijk avondje voor ons compleet.

 • Charlotte Nierstrasz
  Geplaatst op 15:27h, 06 december

  Zoveel hulpsinterklazen in Nederland en wij hadden de enige echte Sinterklaas! Wat hebben we weer genoten en geboft. Sint kwam voor de 2e keer bij ons thuis.
  “Deze” Sinterklaas is gewoon de mooiste en zo overtuigend. Lang, prachtige gekleed en indrukwekkend goed voorbereid (overigens ook de Pieten en het samenspel tussen Pieten en Sint m.b.t. de kennis over de kinderen is echt knap te noemen).
  Duizendmaal dank. De avond, het weekend, het seizoen kon niet meer stuk!
  Hartelijke groet,
  Charlotte Nierstrasz

1 7 8 9

Geef een reactie