Strooigoed
15143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15143,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Kleurplaten

Kies hier een leuke kleurplaat, print ‘m uit, kleur ‘m in en stop ‘m in je schoen!

Sint en Piet bereiden zich voor op een bezoekje aan jou!

In september gaan de eerste Pieten alvast vooruit van Spanje naar Nederland. Zij zorgen ervoor dat de kruidnoten, taaitaai en alle andere lekkernijen in de winkel komen te liggen.

Op 15 oktober vaart de Pakjesboot weg uit de haven in Spanje. Wij doen er precies 30 dagen over om naar Nederland te varen. Wat een lange reis he?

Zaterdag 14 november komen we dus aan. ’s Avonds gaan wij direct het dak op om naar jullie mooie liedjes te luisteren en ook jouw verlanglijstje uit je schoen op te halen. Natuurlijk stoppen we er ook iets lekkers in!

De Pieten gaan daarna op pad om de cadeautjes te verzamelen. En in te pakken!

Het heerlijk avondje is eindelijk gekomen; we komen op bezoek bij jou! Piet heeft een zak vol cadeautjes en samen zingen we liedjes. Daarna is het tijd voor ons om weer terug te gaan naar Spanje. Tot volgend jaar!