Gastenboek
15145
page-template-default,page,page-id-15145,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15599
 

Schrijf een berichtje in ons gastenboek

111 Reactie's
 • Mirjam van Slooten
  Geplaatst op 10:59h, 06 december

  Afgelopen zaterdag avond was top. Sinterklaas zag er door een ringetje te halen uit. En de 3 Pieten maakte het plaatje compleet. Zowel voor jonge als volwassene kinderen was de voordracht met persoonlijke informatie erg leuk. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!

 • Willemijn
  Geplaatst op 10:33h, 06 december

  Sint met 4 pieten! Het was een waar feest afgelopen zaterdag om u weer te mogen ontvangen. Sint weet over elk kind iets leuks te vertellen, de een mag rekenen met pepernoten en de ander mag een zelfgekozen liedje zingen! Graag tot volgend jaar!

 • Fam. Pruim
  Geplaatst op 09:43h, 02 december

  Beste Sint, het was weer een mooie ervaring! De kinderen hebben het er nog steeds over! Zo leuk om de kids deze herinnering te geven voor later! Jullie zagen er weer prachtig uit en deden het ontzettend leuk en met veel humor! Bedankt en wellicht tot volgend jaar!

 • Jitske Beemster
  Geplaatst op 14:16h, 07 november

  Goedemiddag Sinterklaas en pieten!

  Zoals beloofd onze review van jullie geweldige bezoek op zaterdag 4 december 2021. De kinderen maar ook wij als ouders vonden het magisch 🪄 De kinderen hebben genoten van jullie aanwezigheid, de humor, spelletjes en snoepgoed. Het was één groot feest!!! Een dikke pluim voor jullie 👏

  Zojuist hebben wij jullie weer geboekt voor dit jaar en wachten vol verwachting op jullie gezellige bezoek!! 🥳🥳🥳

  Groetjes Familie Beemster en familie Sirre

 • Jolijn
  Geplaatst op 13:08h, 11 september

  Zowel wij als de kinderen hebben erg genoten van het bezoek van Sint en zijn Pieten bij ons thuis. Het was erg gezellig, veel aandacht voor de kinderen, vantevoren goede communicatie en de Sint speelde goed in op de informatie die we hadden gegeven over de kinderen.
  We hebben voor dit jaar weer een boeking gemaakt.

 • Esther
  Geplaatst op 20:51h, 10 december

  Vorige week zaterdagavond was het dan zover. Voor het derde jaar op rij mochten wij de Sint en Pieten weer welkom heten en wat een feest weer! De kids vonden het fantastisch, we hebben weer genoten van jullie bezoek. Een grote DANK !

 • Marco van Velthooven
  Geplaatst op 10:35h, 10 december

  Afgelopen 5 december kwam de Sint bij ons aan huis en het was in 1 woord; GEWELDIG!
  De kleine was totaal overdonderd en zat meteen bij piet op de arm.
  De Sint had zowaar veel kennis van de diverse mensen en had voor iedereen een leuk verhaal.
  Ik heb de boeking voor volgend jaar voor de enige echte Sint meteen gemaakt!!

 • Bodine Rigatti
  Geplaatst op 20:09h, 09 december

  Heel erg leuk gedaan! Mooie kleding, heel gezellig en onze kleintjes vonden het helemaal niet spannend. Dankjulliewel en wellicht tot volgend jaar!

 • Celine
  Geplaatst op 19:50h, 09 december

  Eerste keer dat wij een sint over de vloer hadden en wat was het leuk!
  Sint en pieten waren goed voorbereid en waren heel leuk met de kids.
  Volgend jaar hoop ik ze weer te mogen ontvangen!

 • Nicolette
  Geplaatst op 19:30h, 09 december

  Wat was het een mooi bezoek van Sint en drie Pieten! Onze jongens waren enorm onder de indruk van wat Sint allemaal over ze wist. Een geweldig leuke start van onze pakjesavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie